Ny grottebeleiring!
0

Ny grottebeleiring!

jun 08 Spill.no  

I en pressemelding fra Square Enix kan de avsløre at de holder på med et nytt kapittel i «Dungeon Siege»-serien. Serien startet på PC i 2003, da utviklet av Gas Powered Games.

Obsidian

Denne gangen er det derimot veteranene i Obsidian Entertainment («Fallout: New Vegas», «Alpha Protocol») som skal stå for utviklingen. Dog skal de få råd fra de originale utviklerne i Gas Powered Games underveis.

I tradisjonell fantasy-stil befinner vi oss i en middelalderlignende verden med drager og magi, og med en gjeng helter skal vi redde landet Ehb fra mørke krefter. Obsidian har tydeligvis tatt lærdom av moderne rollespill som «Dragon Age: Origins», og lover oss en spillverden der spillerens valg får konsekvenser. Spillmekanisk snakker vi actionrollespill, og Square Enix lover også at det vil bli mulig å spille gjennom spillet i samarbeidsmodus.

Vi regner med å høre mer om spillet på E3-messen, som starter neste uke. Inntil videre har vi fått et par skjermbilder du kan studere nærmere.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.