Spill.no på verdens største spillmesse!
0

Spill.no på verdens største spillmesse!

jun 07 Spill.no  

Vi er i full gang med å pakke kofferten, fylle avtaleboka, og gjøre oss klar for 20 timers flytur. Neste helg reiser Spill.no på verdens største spillmesse!

Los Angeles

Turen går til vestkysten av USA, og fra 13. til 17. juni handler det aller meste i Los Angeles om dataspill. Alle de største spillselskapene skal ha sine egne pressekonferanser, der nye spill blir annonsert og presentert. I tillegg stiller alle ut spillene sine i et digert messeområde der de besøkende kan rusle rundt og prøve kommende spill.

Vi har allerede en avtalebok med masse eksklusive visninger og intervjuer vi skal på, men vi i Spill.no vil også gjerne vite hva dere lesere mener vi bør oppsøke på messegulvet. Hva vil dere lese sniktitter og reportasjer om? Hvilke spill er dere mest nysgjerrig på? Bør vi prioritere Nintendo 3DS, eller en eventuell PSP2?

Vi lover å lese gjennom forslagene i kommentarfeltet under, og de spillene som får mest forslag skal vi kjempe oss frem til når vi har en ledig stund på messegulvet, for å gi dere leserne våre inntrykk.

Hva vil du lese om fra vår E3-tur? Kom med dine forslag i kommentarfeltet under!

E3 står for Electronic Entertainment Exposition, og finner sted i Los Angeles, USA, fra 15. til 17. juni. Pressekonferansene begynner allerede 13. juni. Spill.no vil være tilstede i Los Angeles for å dekke messa.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.