Ny Skyrim-DLC annonsert
0

Ny Skyrim-DLC annonsert

aug 28 Spill.no  

Bethesda har annonsert en nedlastbar tilleggspakke for The Elder Scrolls V: Skyrim ved navn Hearthfire.

Hjemmekoselig

I tilleggspakken, som slippes allerede 4. september på Xbox 360, kan du kjøpe tomt og materialer, for deretter å sette igang med designet av ditt drømmehus. I huset kan du lage rom som kjøkken, drivhus og labratorium, og dermed utføre all form for produksjon på hjemmefronten. Du får også muligheten til å sette frem skryteskap med trofeer, og får en haug med valgmuligheter når det kommer til utsmykking av rommene. Når huset står klart, kan familien flytte inn. For nå kan du adoptere barn også.

Pakken slippes som sagt på Xbox 360, men som før er det ingen dato klar for PC og Playstation 3. Vi kommer selvsagt tilbake med disse når de kommer. I mellomtiden kan vi alle kose oss med den ferske annonseringstraileren.

Se trailer

The Elder Scrolls V: Skyrim utvikles og utgis av Bethesda for Xbox 360, Playstation 3 og PC. Tilleggspakken Hearthfire lanseres på Xbox 360 for 400 Microsoft-poeng den 4. september, men det foreligger ingen dato for de resterende plattformene.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.