Ny trailer for Far Cry 6 ute
0

Ny trailer for Far Cry 6 ute

aug 26 Alexander Lund  

Nå er det ikke lenge til Far Cry 6 kommer. Den 7 Oktober vil spillet komme på alle denne generasjons konsoller og vil ta oss til det oppdiktede landet Yara.

Her styrer dikatoren Anton Castillo med jernhånd, hvor han har til og med har fått et kort i Geopolitikken sitt strategispill. Hans tobakkoplanter er nemlig kilden til en medisin som kan kurere kreft og det gjør han svært svært mektig og rik.

Den eneste som kan stoppe ham er ikke uventet deg. og kanskje sønnen til Castillo, Diego. Det ser ut som forholdet til far og sønn vil ha en viktig rolle i historien. Du tar rollen som Dani Rojas, en tidligere soldat i Yara som du kan velge kjønnet til helt i begynnelsen av historien.

Far Cry 6 lover også kamp og gladvold i urbane miljøer, noe som er ikke blitt gjort i stor grad tidligere i serien. I tillegg skal man få tilgang til mange kreative våpen og tidligere skurker via multiplayer delen.

Under kan du se traileren i sin helhet.

About Alexander Lund

Opplevde "good old days" av videospill, og har fremdeles den gamle grå PSX som sin favorittkonsoll. Liker en god historie bedre en mange pixler og FPS i et spill