Nye Call of Duty avsløres 1. mai
0

Nye Call of Duty avsløres 1. mai

apr 23 Spill.no  

En klokke som teller ned har dukket opp på den offisielle nettsiden for Call of Duty, og viser at Activision skal avsløre neste kapittel i Call of Duty-serien 1. mai.

Hva skjer?

Spørsmålet spillere nå stiller seg er hva det neste spillet skal handle om. Tradisjonelt sett har Activision vekslet mellom de to utviklerstudioene Infinity Ward og Treyarch, noe som har ført til et Modern Warfare-spill annethvert år med Treyarch spill mellom hver Modern Warfare-utgivelse. Spørsmålet er nå om Activision dropper denne tilnærmingen, og satser for fullt på Modern Warfare 4 i år. Andre håper at Black Ops kan bli en egen serie og krysser fingrene for Black Ops 2. Og noen håper til og med på et gjensyn med andre verdenskrig, som i de originale Call of Duty-spillene.

Hva som kommer til å bli avdekket vet vi ikke, men vi lover deg å droppe 1. mai-toget for å gi deg siste nytt så snart katta er ute av sekken.

Hva håper du på i neste Call of Duty? Diskusjonen tar vi i kommentarfeltet under!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.