Nye navn for Xbox 720 og PS4
0

Nye navn for Xbox 720 og PS4

des 11 Spill.no  

Kodenavnene for de neste utgavene av Xbox og PlayStation er ikke lenger Durango og Orbis, hevder SemiAccurate.

Identitetskrise

Kjært barn har mange navn, men de færreste har på langt nær så mange som de kommende konsollene fra Microsoft og Sony: Xbox 720, Next Xbox, Durango, PlayStation 4 og Orbis er de mest brukte av et imponerende knippe kallenavn media foreløpig har tatt i bruk. Nå har nettstedet SemiAccurate oppdaget nye navn, som visstnok skal være de mest trendy navnene internt blant konsollutviklerne.

Den nye Xbox-en heter ikke lenger Durango, skal vi tro kildene nettstedet siterer, men snarere Kryptos. Den neste PlayStation-konsollen heter ikke lenger Orbis, men Thebes. Det er imidlertid ikke klart om det er selve konsollen eller chip-en som driver den som har fått dette navnet. Det er imidlertid AMD som produserer denne for Sony, akkurat som de gjør for Microsofts nye konsoll, men da med navnet Oban.

Ryktene vil i tillegg ha det til at masseproduksjon av Oban skal igangsettes allerede denne måneden, noe som har ført til spekulasjoner om at Dur…eh, Kryptos skal være klar for lansering allerede i løpet av sommeren 2013. Ifølge nettstedet er det snakk om at Sonys Thebes-chip skal produseres hos Global Foundaries eller IBM, men først etter at Microsofts første runde med Oban-chipper er klare, og at det derfor kan bety at PlayStation 4, eller Thebes, som vi kaller den denne uken, kan drøye helt til 2014. Forvirret? Vi og.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.