Nyheter fra Black Mesa på vei
0

Nyheter fra Black Mesa på vei

jun 11 Spill.no  

Half-Life-modden Black Mesa er etter åtte år fremdeles under utvikling. Etter fire års stillhet, lover utvikleren nå å slippe «nytt media» fra spillet så snart prosjektets Facebook-side får 20 000 likes.

OPPDATERING: Black Mesa har nådd 20 000 likes på Facebook-siden sin, og det er dermed mulig å finne ferske skjermbilder fra prosjektet HER. Det ble dessverre ingen lanseringsdato i denne omgang, men vi ble lovet at dette er første steg i en opptrappende PR-kampanje. Det kan umulig være lenge igjen nå!

Vapourware

Black Mesa er i bunn og grunn det første Half-Life-spillet rekonstruert som en mod i Half-Life 2-motoren. Det betyr oppdatert grafikk og lyd, og gir en yngre generasjon muligheten til å teste ut superklassikeren uten å måtte fire for mye på grafikkravene sine. 

Prosjektet har imidlertid vært under utvikling i snart åtte år, og etter at utvikleren ikke har gitt lyd fra seg siden 2008, hadde mange avskrevet hele greia som såkalt «vapourware» – software som blir med praten, og aldri blir lansert. 

Se trailer

Som lyn fra klar himmel melder imidlertid nå utviklerne, som i løpet av årene har bestått en haug med forskjellige folk, at «noe nytt», som også vil innbefatte ny informasjon om modden, er på vei. Det spekuleres på om dette kan bety en ny lanseringsdato, som viser seg mer treffsikker enn den opprinnelige, da denne var satt til 2009. 

Alt som må til, er at prosjektets Facebook-side får 20 000 likes. I skrivende stund er tallet godt over 17 000, så det er faktisk fint mulig for Spill.nos lesere å sørge for at nyheten blir lansert!

Les mer om Black Mesa på prosjektets offisielle hjemmeside.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.