Nytt «Ghost Recon» annonsert
0

Nytt «Ghost Recon» annonsert

feb 10 Spill.no  

«Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier» vil finne sin vei til Xbox 360, Playstation 3 og PC, høsten 2010. Dette kunne Ubisoft nylig bekreft, da de sammen med en rykende fersk annonseringstrailer, ga oss løfter om «banebrytende teknologi og høyteknologiske våpen i en State-of-the-art ènspiller og flerspiller del».

 

Som et sidestykke av «Rainbow Six»-serien , har «Ghost Recon» i snart et tiår gjort seg bemerke for sine intens og taktisk skildring av morgendagens slagmark. Med annonseringstraileren som bokstavlig talt setter Norge på kartet, gleder vi oss til å ta opp kampen mot morgendagens fiender mot slutten av året.

 

Annonseringstrailer av «Ghost Recon: Future Soldier»:

 

Til glede for alle fremtidige eiere av «Splinter Cell: Conviction» på Xbox 360, vil en invitasjon til den eksklusive betatesten av flerspiller-delen være å finne. Betatesten har startskudd i sommer.

 

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.