Vinn «Halo Legends» på DVD
0

Vinn «Halo Legends» på DVD

Etter suksessen med «District 9» Blu-ray-konkurransen – hvor vi fikk mer enn 350 deltakere – bestemte vi oss for å sparke i gang en ny filmkonkurranse.

Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen av «Halo Legends» på DVD, er å svare på følgende spørsmål:

Hva er «ODST» forkortelse for?
a) «Oriental Drop Shock Troopers»
b) «Orbital Drop Shock Troopers»
c) «Orbital Drop Shock Trainees»

Send ditt svar på epost til konkurranse@spill.no. Husk å oppgi ditt fulle navn og adresse. Vinnerne blir annonsert i denne artikkelen i løpet av kort tid.

I «Halo Legends» dykker vi ned i det omfattende «Halo»-universet med sju spennende historier om Master Chiefs mystiske opprinnelse, spartanernes avanserte kampferdigheter og den tette rivaliseringen mellom spartanerne og ODST-soldatene.

«Halo Legends» er produsert i samarbeid med noen av verdens fremste japanske animatører, og trekker deg rett inn i sentrum av menneskehetens stadige kamper mot «the Covenant» (Pakten).

«Halo Legends» kommer på DVD og Blu-ray 17. februar 2010. For mer informasjon, besøk den offisielle Halo Legends DVD-siten.

About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.