Nytt God of War?
0

Nytt God of War?

jun 06 Spill.no  

Ifølge Forbes planlegger Sony å annonsere et nytt God of War-spill på årets E3-pressekonferanse.

Fullverdig Kratos

Artikkelen kaller det et nytt 3D-eventyr, men nevner ikke om det er snakk om et Playstation 3-, NGP- eller PSP-spill, selv om det nok er lite trolig at det er sistnevnte. En utgivelse på NGP, sammen med et eget Uncharted-spill og Wipeout, ville gitt Sony et historisk bra lanseringsutvalg, men det spørs om konsollgiganten ønsker å brenne såpass mye krutt fra starten av.

Vi vet fra før av at Sony kommer til å snakke om Uncharted 3, Starhawk, Twisted Metal, Resistance 3 og Ratchet and Clank: All 4 One, men utover det har selskapet for en gangs skyld klart å holde lokk på lekkasjene i forkant av E3-messen.

Sonys pressekonferanse avholdes natt til tirsdag 7. juni kl 02:00, klikk her for en oversikt over hvor du kan se den og andre pressekonferanser live på nettet det neste døgnet.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.