Nytt GTA i 2012?
0

Nytt GTA i 2012?

jun 21 Spill.no  

I fjor var Red Dead Redemption det store spillet fra Rockstar. I år har det vært L.A. Noire som har stått i fokus, og til neste år blir det mest sannsynlig det neste spillet i Grand Theft Auto-serien. Ifølge kilder som nettsiden Gamespot har snakket med er spillet nemlig i sluttfasen av utviklingen.

Minispill

Gamespot hevder de har snakket med anonyme ansatte i Take-Two, som har bekreftet at utviklingen av Grand Theft Auto V er godt i gang. Ifølge kildene er Rockstar nå i sluttfasen av utviklingen der de blant annet jobber med å implementere ulike minispill i spillet. De samme kildene hevder også at spillet vil bli svært.

Noen detaljer om hvilken by det vil foregå i er ikke avslørt ennå, tidligere rykter har spekulert i et gjensyn med Vice City, mens en lekket rolleliste fra et skuespillerbyrå har antydet et nytt besøk i den California-lignende staten San Andreas.

Hva håper du på i Grand Theft Auto V? San Andreas? Vice City? Eller en helt ny by? Diskuter i kommentarfeltet.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.