Nytt «Hitman» nesten annonsert
0

Nytt «Hitman» nesten annonsert

mar 21 Spill.no  

På en pressetur i fjor overhørte jeg noen saftige rykter fra en danske om «Hitman 5». Visstnok noe om en svært imponerende og topphemmelig grafikkmotor som IO Interactive har jobbet med i skjul av «Kane & Lynch»-spillene.

Snikkampanje

Nå Kan det virke som det er hold i ryktene. I de siste ukene har brukere på det offisielle Hitman-forumet etterforsket ledetråder og spor, og kommet frem til at en annonsering av neste «Hitman»-spill vil skje under årets E3-messe.

Sporene har vært et ledd av en såkalt ARG-kampanje, der spillere er nødt til å etterforske obskure spor for å løse et puslespill som leder til en annonsering av et nytt spill, film eller annet underholdningsprodukt.

Masse info om kampanjen kan du finne på denne linken. Så langt tyder alt på at neste eventyr med Agent 47 vil bli annonsert i starten av juni.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.