Nytt Medal of Honor i oktober
0

Nytt Medal of Honor i oktober

feb 24 Spill.no  

Bladet Official Xbox Magazine har avslørt at et nytt Medal of Honor-spill med tittelen Warfighter er på vei fra Electronic Arts. Spillet skal lanseres i oktober i år.

Tier 1

I forgjengeren fulgte vi amerikanske såkalte Tier 1-soldater, som kjempet bak fiendens linjer i Afghanistan. Det relativt middelmådige hovedspillet var utviklet av Danger Close, mens svenske Dice stod for flerspillerdelen.

Vi vet ikke annet om oppfølgeren enn at bildet ovenfor akkompagnerer annonseringen, og at Danger Close denne gangen har brukt Frostbite 2.0.-motoren kjent fra Battlefield 3 til utviklingen av spillet. I tillegg kommer ikke Dice til å lage flerspillerdelen denne gangen.

Format er vi heller ikke informert om, men vi tipper det kommer til Playstation 3, Xbox 360 og PC, med en viss sjanse for at EA slår til med en Wii U-versjon.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.