Nytt om Dawnguard snart
0

Nytt om Dawnguard snart

jul 31 Spill.no  

Bethesdas markedssjef Pete Hines forsikrer om at utvidelsen Dawnguard for rollespillet The Elder Scrolls V: Skyrim er på vei, og at informasjon følger i løpet av uken.

– Ingenting er annonsert

Det ble enormt mye spetakkel da Hines forrige uke skapte usikkerhet om hvorvidt utvidelsen i det hele tatt er på vei til Playstation 3 eller PC, da han uttalte at det ikke er annonsert for anre plattformer enn Xbox 360, hvor Microsoft har sikret seg  tidseksklusivitet. Slike avtaler gjelder som oftest 30 dager, og utgivere pleier å være mer enn klare med utgaver til konkurrerende plattformer. Men ikke denne gangen.

På direkte spørsmål fra en bekymret Twitter-bruker om PC-utgaven av Dawnguard er kansellert, svarte imidlerti Hines nylig:

– Ingenting har blitt annonsert eller sagt om det. Vi burde ha info om det senere denne uken.

Se trailer

Det er gode nyheter for hordene av bekymrede Skyrim-fans, og forhåpentligvis legger det en demper på klagestormen på internett. Vi kommer selvsagt tilbake med mer informasjon når Hines tar bladet fra munnen.

The Elder Scrolls V: Skyrim utvikles og utgis av Bethesda for Xbox 360, PC og Playstation 3. Tilleggspakken Dawnguard er ute på Xbox 360, men ingen dato for de øvrige utgavene er foreløpig annonsert.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.