Nytt Soul Calibur på vei
0

Nytt Soul Calibur på vei

des 27 Spill.no  

Før «Street Fighter IV» tok kampspill-sjangeren med storm i fjor, var det spesielt et kampspill som dominerte markedet. Vi snakker selvfølgelig om «Soul Calibur IV» og selv om «Soul Calibur»-serien aldri har vært kjent for den samme dybden som visse andre slosskjemper, hadde spillet mye å tilby. Blant annet følgte det med en ganske så underholdene karakterskaper samt utallige nedlastbare karakterer og kostymer, noe mange spillere brukte sine kreative evner på.

 

Japanske utviklere bruker også twitter

Katsuhiro Harada, kjent som produsenten bak «Tekken»-serien og co-produsent for «Soul Calibur IV», startet tidligere i år rykter om et nytt «Soul Calibur»-spill da han, kort tid etter Gamescom, twitret at han og utviklerlaget bak «Soul Calibur»-serien gjerne ville lage et spill til. Det skal nå vise seg at det har skjedd litt på den fronten. Denne helgen tok nemlig Katsuhiro Harada nok en gang tak i twitter-kontoen sin. Denne gangen sa han bare at «Soul Calibur» er tilbake. Helt hva han mener med det vet vi ikke, men det kan virke å antyde at «Soul Calibur V» er under utvikling og da forhåpentligvis til hjemmekonsollmarkedet. Vi forventer en offisiell annonsering snart.

 

«Soul Calibur V» er enda ikke offisielt annonsert, men dette kan virke lovende for fans av serien.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.