Nytt Tekken annonsert
0

Nytt Tekken annonsert

mai 11 Spill.no  

Namco Bandai har denne uken sitt pre-E3-show i Dubai der Spill.no er til stede. I morgentimene i dag har de benyttet anledningen til å annonsere neste kapittel i Tekken-serien!

Animasjonsfilm

Men det er ikke snakk om et spill denne gangen, firmaet produserer nemlig en helaftens digital animasjonsfilm med Tekken-figurene i hovedrollen, og premieren er allerede til sommeren.

– Fansen har alltid spurt oss om vi ikke kan lage en film med samme kvalitet som introsekvensene i spillet, og nå har vi gjort det, fortalte Tekken-produsent Katsuhiro Harada fra scenen.

Den kommende kinofilmen er produsert av Digital Frontier. Manus er skrevet av Dai Sato, som blant annet har skrevet Ghost in the Shell: Stand Alone Complex og cowboy Bebop. Regissøren er Youichi Mouri, som regisserte introfilmene til både Tekken 5 og 6. Filmen har premiere til sommeren i Japan, og er produsert i Digital 3D. Den kommer neppe på kino i Norge, men en blu-ray og DVD-utgivelse før jul er sannsynlig.

Her er den første traileren fra filmen:

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.