Nytt The Sims om et år
0

Nytt The Sims om et år

mai 07 Spill.no  

Med 150 millioner solgte spill og tilleggspakker er The Sims tidenes mest solgte PC-spill-serie. Det er hele fire år siden The Sims 3 ble lansert, og i går annonserte Electronic Arts at et fjerde spill i serien er på vei.

Ingen onlinekrav

Informasjonen om spillet er spredd rundt via sosiale medier og fansider for The Sims 4, men det jeg har funnet ut så langt er at spillet utvikles til Mac og PC og skal lanseres i 2014.

Det ser ut som Maxis og EA har fått kalde føtter med tanke på onlinekrav i spillene sine etter fadesen med SimCity i mars i år, for i en annonsering fra EA på TheSimsHub går det klart frem at spillet vil bli en enspilleropplevelse som man kan spille uten internettilkobling.

I en annen annonsering for VIP-spillere forklarte Maxis at de ønsker å vende tilbake til seriens røtter med fireren, og at hovedfokuset blir interaksjonsmulighetene mellom simmene og simmenes adferd. Et nøkkelfokus her vil være øynene til simmene, ifølge Maxis.

Selv hadde jeg forventet at The Sims ville nærme seg SimCity og en eller annen slags fusjon mellom de to spillene i fremtiden der man kan stelle med sin egen sim i en gigantisk storby befolket av tusenvis av andre The Sims-spillere, så jeg er egentlig positivt overrasket over at serien velger å fokusere på adferden og interaksjonsmulighetene til simmene og ikke forsøker å vokse inn i et slags utopisk luftslott om interaksjon mellom plattformer og spillere.

Kilde: Polygon

The Sims 4 utvikles av Maxis og utgis av Electronic Arts. Spillet skal lanseres i 2014 til PC og Mac.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.