Obsidian lager nytt rollespill
0

Obsidian lager nytt rollespill

sep 17 Spill.no  

Utvikler Obsidian Entertainment har lagt opp et nytt prosjekt med det foreløpige navnet Project Eternity på innsamlingsnettstedet Kickstarter.

Den gamle skolen

Project Eternity er et rollespill av den gamle skolen, som ifølge Obsidian er et nikk til gamle storheter som Planescape: Torment, Baldur’s Gate og Icewind Dale. Det skal spilles i god, gammeldags isometrisk synsvinkel med et kampsystem i sanntid, men som kan pauses. Litt som Baldur’s Gate, med andre ord. Formålet er å “gjenskape magien, fantasien, dybden og nostalgien fra klassiske rollespill [de] likte å lage – og spille” ifølge nettstedet Kickstarter.

Se presentasjon

Målet på 1,1 millioner dollar tok det under 24 timer å nå, men du kan fremdeles spytte i penger og sørge for at prosjektet får flere raser, klasser og områder. Har du lyst til å støtte Obsidians fantasy-rollespill Project Eternity, kan du gjøre det HER.

Obsidian har tidligere laget spill som Neverwinter Nights 2, Planescape: Torment, Fallout: New Vegas, Alpha Protocol, Fallout og The Temple of Elemental Evil, og jobber for tiden med å fullføre det kommende South Park: The Stick of Truth.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.