Oppfordrer til Kinect-banning
0

Oppfordrer til Kinect-banning

des 29 Spill.no  

Visceral Games’  Steve Papoutis lover egne, skjulte funksjoner for de som er kreative i banningen sin.

Bann i vei

I et intervju med nettstedet CVG forteller produsenten av det kommende skrekkspillet Dead Space 3 at det for en gangs skyld er god grunn å beholde Kinect-kontrolleren koblet i Xbox-en når spillet dukker opp i februar.

– Vi har faktisk noen kommandoer spillerne må finne ut av selv. Men det finnes også kommandoer hvor man kan befinne seg i en spesifikk situasjon og kan komme til å utbryte et spesifikt banneord, og [spillet] kan ende opp med å oppføre seg på en måte man ønsker. Vi har definitivt gjort en del greier der, forteller produsenten.

Endelig en god grunn, kanskje med unntak av det ypperlige Double Fine Action Theatre, til å beholde Kinect-kameraet noen måneder til? Vi kommer selvsagt tilbake med egne erfaringer, så snart spillt dukker opp i redaksjonen.

Dead Space 3 utvikles av Visceral Games og utgis av Electronic Arts for Xbox 360, Playstation 3 og PC. Spillet lanseres 5. februar 2013.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.