Spill Dune II gratis på nett
0

Spill Dune II gratis på nett

des 29 Spill.no  

Strategispillet Dune II: The Building of a Dynasty, eller Battle for Arrakis,som det het i Europa, fra 1992 er oversatt til HTML 5, og dermed mulig å spille – helt gratis – i nettleseren.

Tårevått ørkengjensyn

Dune II ble utviklet av legendariske Westwood Studios, som i løpet av 90-tallet stod for en rekke toppserier, blant annet Legend of Kyrandia og kanskje aller best kjent, Command & Conquer-serien. Men det var med Dune, eller rettere sagt oppfølgeren Dune II som ble sluppet samme år, at Real-Time Strategy (RTS)-sjangeren slo seg opp på salgslistene.

Nå har en gruppe entusiaster tatt på seg oppgaven å oversette hele spillet til nettleservennlige HTML 5, slik at spillet blir tilgjengelig for en ny generasjon spillere. Kanskje ikke like brukervennlig og tilgivelig som dagens spill, men det er interessant å se hvor ideen om innsamling av ressurser, sanntidskamper og faksjonsbasert, taktisk krigføring kommer fra. For oss gamliser er det et unektelig tårevått gjensyn.

Spill Dune II HER.

Dune II: Building of a Dynasty/Battle for Arrakis ble utviklet av Westood Studios og utgitt av Virgin Interactive i 1992. Spillet ble opprinnelig laget for PC, men dukket også opp på Amiga og Sega Mega Drive i 1993.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.