Oppgrader din gaming-setup!
0

Oppgrader din gaming-setup!

aug 05 Spill.no  

Trenger du noen tips til hvordan du kan oppgradere din gaming-opplevelse? Slik gir du setupen et kraftig løft. 

Flere satser stadig større på full interaksjon i gamingen – også utenfor skjermen. For noen gjelder dette det tekniske, for andre det estetiske. Antageligvis har du sikkert sett bilder, videoer og streams av helt syke setups eller folk som har gjort om et helt rom til en gaming-stasjon. 

Hvilke enkle innkjøp kan gjøre deg klar for morgendagens perfekte session? 

Komfort

Ikke bare for å passe på kroppen, men også for innlevelsen, er det viktig med godt utformet og komfortabelt utstyr. Det er viktig å ta vare på nakke og rygg, som er særlig utsatte områder i en lengre sammenhengende periode foran skjermen. 

Stol

PCGamer.com sine to beste anbefalinger for 2021 når det kommer til selve stolen er Secretlab Titan Softwave og Secretlab Omega. En vel verdt investering for deg som sitter mye ved bordet, men de fungerer også i tilfellene hvor du skal sitte lenger unna skjermen. 

Stolene finnes i flere farger og passer hvem som helst med sitt nøytrale utseende. Sitt godt og løft det visuelle uttrykket samtidig! 

Skjermens plassering

Litt avhengig av skjermens størrelse og hvor mange skjermer du bruker, kan det å skaffe seg en litt penere og justerbar monitorstativ være smart. Unngå knekk i nakken ved å bytte ut og regulere stativet, slik at du får skjermen i synsfeltet når du har blikket rett frem. Det gir samtidig et renere uttrykk i rommet. 

Lys og farger!

Du har sikkert sett de gamerne som ser ut til å ha hele rommet innredet med teknisk utstyr? Ofte er selve setupen mye mindre enn den gir uttrykk for. Dette kan du gjenskape hjemme – for det handler som regel bare om lyssettingen.  

Backlights / Wall lights 

Det finnes ulike lys du kan sette bakpå skjermen som både lyser opp veggen bak i ønsket farge, så vel som lys som reagerer på skjermbildet. Dette kalles “bias lights”, og får skjermen til å fremstå større enn den faktisk er. 

Om du ønsker noe kraftigere kan det være kult med lys installert på veggen. Bilder av Neonleaf Light Panels florerer på nettet om dagen, og det med god grunn. Disse lysene kan stilles inn etter ønske, så vel som reguleres etter lyd og musikk. 

Led stripe i bordet 

Det har blitt ganske populært med LED-bånd til å dekorere tak og vegger. Likevel trenger du ikke milevis med bånd for å gi gamingen en hyggelig atmosfære. Plasser én enkelt stripe bakpå bordet eller tv-benken, og plutselig er stemningen satt. 

Rydd området

Neida, du trenger ikke å faktisk rydde – men “renere overflater” gjør noe med helheten. Løft headsetet med et ordentlig stativ. Ikke bare ser dette bedre ut og beskytter utstyret, men gir en proffere look når det ikke er i bruk. 

Det kan også være en deilig oppgradering med en musematte som dekker (nesten) hele bordet. Dette gjør at området ser mer sammenhengende ut og er mye mer komfortabelt når du må bevege deg raskere. 

Kom i gang i dag

For mange kan det fremstå som en enorm engangssum å skape den perfekte spillopplevelsen. Med Axo Finans kan du finne det lånet som best passer dine behov. 

Axo Finans tar utgangspunkt i hva du ønsker å låne, og formidler din lånesøknad til flere banker samtidig. Deretter vil du bli presentert det beste lånetilbudet. Axo Finans formidler lån uten sikkerhet. Det betyr at du ikke trenger å stille med sikkerhet for å få innvilget lånet. 

Du kan også refinansiere eksisterende lån og kreditt. Dette gir deg bedre vilkår og et billigere lån. Kanskje kan du spare det du trenger til gamingrommet kun ved å refinansiere lån du allerede sitter på?  

Om Axo Finans

Axo Finans er en finansagent for flere banker. En finansagent formidler tilbud om lån mellom deg som kunde og flere banker. Om du skal søke om lån eller refinansiering, kan Axo Finans formidle din søknad til flere banker samtidig og gi deg forslag om lån med bedre vilkår. Sammenlign flere aktører for å finne det beste lånetilbudet. 

Axo Finans ble grunnlagt i 2008, og er i dag etablert i Norge, Sverige og Finland. 

Renteeksempel: 15,9% 100.000,- o/5 år. Kost. 40.256,-. Tot. 140.256,-

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.