På tide å spille slem
0

På tide å spille slem

jan 16 Spill.no  

Deep Silver har annonsert en nedlastbar tilleggspakke til zombiespillet Dead Island som lar deg innta rollen som hovedslemming Ryder White.

En annen vinkling

Som både utvikler Techland og utgiver Deep Silver har lovet oss lenge, har vi ennå ikke sett slutten på Dead Island-visa. Nytt nedlastbart innhold er på vei, og i denne omgang i en pakke som blant annet lar oss spille som hovedskurk Ryder White. Hvorfor tok han valgene han gjorde? Og hvorfor blir han omtalt som en kjærlig familiefar i presseskrivet? Svaret på dette og mer får vi tilsynelatende i den kommende nedlastbare pakken.

Tilleggspakken har tydeligvis vært planlagt lenge, for nysgjerrige PC-spillere har for lengst klart å rote seg inn til oppstartsmenyen i spillkoden allerede. Noen trailer er foreløpig ikke lansert, så her kan du se en video som ble lagt ut for et par uker siden i stedet.

Se klipp

Dead Island Ryder White Pack er utviklet for Xbox 360, PC og Playstation 3, og blir tilgjengelig i løpet av februar.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.