PC-versjonen av Dark Souls II er sannsynligvis klar i slutten av april
0

PC-versjonen av Dark Souls II er sannsynligvis klar i slutten av april

mar 03 Spill.no  

Her til lands lanseres From Softwares etterlengtede Dark Souls II til PS3 og Xbox 360 om 11 dager. Når PC-versjonen av rollespillet lander har ennå ikke utgiver Namco Bandai avslørt, og mange har ventet lenge på en annen ledetråd enn at den lanseres kort tid etter konsollversjonene. Nå kan det imidlertid se ut som katta er ute av sekken; et bilde fra nettstedet Siliconera viser nemlig at en samlerutgave til PC er satt til lansering den 25. april.

En representant fra Namco Bandai hevder derimot at reklameplakaten kun er laget for regionene i sørøst-Asia som inkluderer Malaysia, Thailand og Singapore. Det ville imidlertid vært merkelig om en vestlig lansering er særlig langt unna den sørøst-asiatiske, og med mindre noe uventet ligger i planene hos Namco Bandai kan nok vi i Norge forvente oss en PC-versjon i slutten av april også. At spill lanseres på fredager her til lands kan også tyde på at den 25. april er like gjeldende her.

Den ekstra tiden har From Software brukt på å tilpasse spillopplevelsen for brukere av mus og tastatur. I tillegg har spillet fire ganger så høy oppløsning på PC enn konsollversjonene. Spillet vil lanseres både fysisk og digitalt via Steam.

Kilde: CVG

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.