Playstation 3 med cloud-tjeneste
0

Playstation 3 med cloud-tjeneste

mar 10 Spill.no  

I går kveld ble Playstation Network stengt, fordi Sony jobbet med en oppgradering. Nå er oppgraderingen på plass, sammen med et nytt tilbud til Playstation Plus-kunder.

Cloud

Du kan nå overføre lagringsfilene dine fra spill til Sonys servere, som en slags backup. Cloud-tjenester er i skuddet for tiden, blant annet har Google satset stort på Google Docs, som lar deg lage regneark og dokumenter som ligger lagret på Googles servere, slik at du har filene dine tilgjengelig uansett hvilken datamaskin du sitter på.

Noe av den samme tanken står bak Sonys Cloud-tjeneste. Dersom du overfører lagringsfilene dine til nettet, vil du ha de tilgjengelig på hvilken som helst Playstation 3. Kjekt for de av oss som har Playstation 3 på hytta og hjemme. Opptil 150 megabyte med lagrinsplass tilbys hver bruker.

Tilbudet er kun tilgjengelig for de som abonnerer på Sonys Playstation Plus-tjeneste, som i tillegg til denne tjenesten gir spillere rabatter på ulike spill, i tillegg til eksklusive demoer og gratisspill.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.