Project Scarlett heter nå Xbox Series X. Oppfølger til Hellblade annonsert.
0

Project Scarlett heter nå Xbox Series X. Oppfølger til Hellblade annonsert.

des 13 Anders Lønning  

Vi hadde høye forhåpninger til hva som kom til å bli annonsert på The Game Awards i natt, men få hadde vel trodd at vi både skulle få se og høre navnet på de kommende neste generasjon Xbox modellene her av alle steder.

Konsollen som sålangt har gått under navnet heter nå Xbox Series X. Denne nestegenerasjon Xbox konsollen kommer ut i slutten av neste år, og ser ganske så annerledes ut enn hva vi forventer fra bokser vi gjerne plasserer under TVen i stua.

Det er nok ikke tilfelldig at den minner om obelisken fra 2001: A Space Odyssey, så kanskje det sier en ting eller to om hvilket utgangspunkt Microsoft tenker å ha med konsollen som for oss ser mer ut som en stasjonær PC enn en tradisjonell spillkonsoll.

I anledning annonseringen på The Game Awards ble også oppfølgeren til Hellblade: Senua’s Sacrifice fra Ninja Theory annonsert.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.