PS4 kan bli 30% billigere enn PS3
0

PS4 kan bli 30% billigere enn PS3

feb 07 Spill.no  

Den japanske avisen Asahi Shimbun hevder at Sony kommer til å annonsere et prisnivå på 40 000 yen, melder GamesIndustry.

Valutaregla

Direkte oversatt, tilsvarer det rundt 2350 norske kroner, men det er dessverre ikke slik det har fungert tidligere. For oversetter man 40 000 yen til amerikansk valuta, får vi 426 dollar. Siden Sony normalt velger nærmeste pris som slutter på 99, er det sannsynlig med en utsalgspris på 399 dollar i USA.

For Europa betyr det tradisjonelt en “direkte” oversettelse av tallene. Altså 399 euro og 3990 norske kroner. Det er likevel 2000 kr mindre enn introduksjonsprisen for Playstation 3 her til lands, 5990 kroner, noe som garantert garantert kommer til å gjøre konsollen mer umiddelbart attraktiv på markedet.

Vi understreker, som vi alltid gjør når det ikke dreier seg om offisielle uttalelser eller navngitte kilder, om at dette er rykter, og på tross av lav sannsynlighet kan ende opp med å være rent oppspinn. Så finn frem saltet, folkens.

Svaret får vi sannsynligvis den 20. februar, da Sony har meldt om store avsløringer. Når det gjelder plausible rykter om innmaten i konsollen, les nyheten “PS4-nyheter lekker som en sil“.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.