Raskere og mer action
0

Raskere og mer action

des 15 Spill.no  

Utvikler Remedy har i et intervju med nettstedet Eurogamer forklart at deres nye prosjekt, Alan Wake’s American Nightmare, kommer til å være mer actionpreget enn i det opprinnelige Alan Wake-spillet.

Arcade Mode

Meningene har vært delt om Alan Wake, og på tross av en upåklagelig stemning, var det mange som kritiserte spillet for å være for ensformig. Ifølge Remedys Aki Järvilehto var det også andre ting folk reagerte på med Xbox 360-spillet.

– En av tingene med Alan Wake er at folk elsket historien, bakteppet og tematikken, men ville ha mer heseblesende action. Folk ville ha mer variasjon, forskjellige typer fiender og forskjellige våpen, forklarte han.

For å bøte på dette har utvikleren inkludert en egen såkalt Arcade Mode i oppfølgeren, som det spekuleres i at kommer til å være mer likt Gears of War-spillenes Horde Mode, hvor fiendene skal bekjempes i bølger.

– Det er raskere og mer actionorientert. Jeg tror folk forventer det fra et Xbox Live Arcade-spill, sa Järvilehto.

Noe mer ville han ikke røpe om det kommende episodebaserte spillet, men vi lover å komme tilbake med mer informasjon når det lekker ut.

Se trailer

Alan Wake’s American Nightmare utvikles av Remedy Entertainment og utgis på Xbox Live Arcade fra første kvartal 2012.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.