Reis tilbake til fortiden!
0

Reis tilbake til fortiden!

I sommer ble det kjent at det kom et «Back to The Future»-spill. Eller rettere sagt, en serie episodebaserte eventyr med åttitalls-heltene Marty McFly og Doc Brown i hovedrollene. Nå er spillets trailer endelig her – og første episode av spillet er i salg på Steam.

Lisensen eies av Universal Studios, men de episodiske spillene vil utvikles av Telltale Games – som tidligere er kjent for spill som «Sam & Max Save the World» (2006-2007) og nye «Tales of Monkey Island» (2009).

Seks måneder etter hendelsene i den tredje filmen kommer plutselig DeLorean-tidsmaskinen tilbake til Hill Valley – uten sjåfør. Marty må reise tilbake i tid og få hjelp fra en tenåringsutgave av Doc Brown, ellers står hele det såkalte «space time continuum» i fare.

For fans av den originale filmserien er dette selvfølgelig gode nyheter, og nå har Telltale Games også sluppet spillets offisielle trailer.

Se «Back to The Future»-traileren nedenfor:

«Back to The Future» ble sluppet 23. desember 2010 og er i salg på blant annet Steam.

About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.