Reisebrev fra årets TG
0

Reisebrev fra årets TG

apr 05 Spill.no  

Tradisjon tro er Spill.no på TG. I år er det vår utegående reporter Lisa Søndmør som har tatt turen, og hun vil levere daglige blogger og reisebrev. For mer fra Lisa på TG, følg bloggen hennes på http://prinz.bloggr.no/ -red.

Ankommet vikingskipet og en og en halv dag er vel overstått!

Et tomt vikingskip i påsken er et uvant syn, spesielt i påsken. Det var likevel det som møtte meg og min «assistent» Emma da vi ankom skipet i går morres, det var tjue minutter til dørene skulle åpnes og bortsett fra de tomme radene og et og annet crewmedlem her og der var det spøkelsesaktig tomt i den store idrettshallen.

Det tok likevel ikke lang tid før klokka ble ni, høyttaleranlegget pep og annonserte at «dørene åpnes!» og det første toget med påskeklare gathering-deltagere løp gjennom midtgangen. Løp, ja! Er det så merkelig? Det er et år siden sist TG, og det er ingen tvil om at for veldig mange er det årets begivenhet.

Den første dagen gikk mest til å rehabilitere oss litt fra dagen før, ettersom vi ikke hadde fått noe særlig med søvn det siste døgnet. Ikke hadde vi spist noe heller. Det tar nemlig på å stå opp klokka halv fem for to ungjenter fra Drammen for å rekke det tidligste toget mot Hamar fra Oslo S, men vi greide det nok! Ikke uten skrammer selvfølgelig, vi måtte legge oss for å sove et par timer før vi kunne starte eventyret.

Så snart vi hadde noen bekjente å henvende oss til i skipet tok vi runden og hilste, som kanskje ble hovedoppgaven første dag; å finne ut hvor de forskjellige vennene våre befant seg. Emma foreslo å tegne et kart, men vi ble til slutt enige om at vi klarte å holde styr på seks-sju rader uten et dårlig tegnet kart i hånden. Akkurat nå kommer jeg bare på hvor én av dem sitter.

Det er ikke uten skam jeg forteller at vi la oss til å sove hele åtte timer i natt etter en lang økt med filming, fotografering, konkurranser og, vel… gaming. Nå skal vi i hvert fall ha nok krefter til å klare oss to netter til uten tornerose-syndromet, så det går nok bare greit!

Dag to ble startet med en etterlengtet dusj og skikkelig jentetid foran speilet, før det ble hamburger, cola og lakris til frokost. Videre filmet vi en god gammeldags videoblogg, spiste mer godteri og spilte Super Meat Boy, før vi gikk og så oss enda litt mer rundt – skipet er jo stort! Interessante ting som er verdt å titte innom om du befinner deg under samme tak som meg er blant annet «Pikslar», digital kunst-utstillingen ved Kandu-standen, for ikke å snakke om alle konkurransene på Hyperion-standen! Dette blir en bra påske, det er jeg sikker på.

Over og ut fra vikingskipet – vi snakkes i morgen!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.