Rekker det julesalget?
0

Rekker det julesalget?

nov 03 Spill.no  

«Gran Turismo 5» har i et par år nå vært Playstation 3-spillernes hellige gral. Men spillet har vært plaget av mange utsettelser, og selv når Sony har spikret datoen med blynagler, har utviklerne i Polyphony Digital klart å skvise inn ekstra utsettelser.

Julesalget

I sommer annonserte Sony at den endelige lanseringsdatoen skulle bli 3. november, og at denne var spikret i stein. Skuffelsen var derfor stor da Sony for et par uker siden uttalte at spillet ikke ville rekke denne datoen, men likevel vil komme ut før jul. Nå hevder flere kilder at det ikke vil dukke opp i butikkhyllene før i 2011.

Det er nettsiden Eurogamer som har snakket med flere anonyme kilder som hevder at spillet neppe vil dukke opp før jul. Sony lovte å komme med en konkret lanseringsdato innen utgangen av oktober, men har fortsatt til gode å presentere en dato, og opererer kun med “desember 2010” som lanseringstidspunkt.

Norske spillbutikker på nett opererer med vidt forskjellige datoer for «Gran Turismo 5». Elkjøp hevder de vil sende det fra lager 1. januar 2011, mens Gamezone påstår at det kommer 29. november i år. CDON hevder det kommer 17.november, og Komplett mener 2. desember er riktig dato.

Vi i Spill.no er like forvirret som nettbutikkene, men om vi skulle gamblet så ville vi kanskje satt en kasse brus på Komplett sin dato. Vi krysser fingrene for en snarlig annonsering fra Sony.

«Gran Turismo 5» utvikles av Polyphony Digital og utgis av Sony Computer Entertainment. Spillet skal ifølge Sony lanseres på Playstation 3 i desember i år.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.