Revolusjonær snikmorder
0

Revolusjonær snikmorder

mar 01 Spill.no  

Et “lekket” bilde viser hovedpersonen i det kommende Assassin’s Creed 3 bevæpnet med tomahawk og iført utstyr fra den amerikanske revolusjon.

Halvt indianer

Det har vært mye spekulasjon rundt det neste kapittelet i Assassin’s Creed-serien, og et av de sikreste tipsene har lenge vært den amerikanske borgerkrigen. Nylig dukket et par bilder opp hos spillsiden Kotaku, som vissntok skal stamme fra en reklamekampanje hos butikkjeden Best Buy.

Bildene vitnet om en annonsering den 5. mars, en bråte forhåndsbestillingsbonuser, og sist, men ikke minst: et bilde av den kommende hovedpersonen iført utstyr fra den amerikanske revolusjon. På bildet ser vår venn mistenkelig indiansk ut også, og med tanke på at han nødvendigvis har et både tyrkisk og italiensk opphav, snakker vi sannsynligvis om en halvt indianer som etter utstyret å dømme jobber for innflytterne.

Vi regner med å høre betraktelig mer i tiden som kommer, ikke minst 5. mars. Inntil da kan utålmodige lesere studere det lekkede bildet (lånt fra Kotaku) etter flere hint om det kommende spillet.

Oppdatering: Ytterligere ett bilde har blitt lekket av spillbladet Game Informer, som viser vår helt sammen med George Washington.

Assassin’s Creed 3 utvikles og utgis av Ubisoft for Xbox 360, Playsation 3, PC og Wii U. Spillet skal lanseres 30. oktober.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.