R.I.P. Ulvepupp 14.11.2013
0

R.I.P. Ulvepupp 14.11.2013

nov 16 Spill.no  

I det siste året har det vært særlig en gruppe som har utmerket seg i aktivitet her på Spill.no, nemlig folkene i chatten. Og blant dem har vår kjære Ulvepupp vært en av de viktigste for å holde orden og glede i vårt kjære chatterom. Desverre er nå den kjære pelsdotten vår borte, da han slettet profilen sin 14. November 2013.

Grunnen til Ulvepupp’s bortgang skal hittil være ukjent. Men hans siste ord i chatten var;

Nei, nå stikker jeg og sletter brukeren min. 🙂

Om Ulvepupp var høyt beruset på fjert eller cola er enda ikke avklart. Ulvepupp’s støttekontakt TraceurM har i ettertid prøvd å få kontakt med Ulvepupp, men uten lykke da de bare har blitt overrumplet av zombier og banditter i DayZ. Dette fører mistanken over til at TraceurM kanskje hadde noe med dette å gjøre. Kanskje TraceurM følte at han ikke fikk spilt nok DayZ med Ulvepupp og derfor tvingte han til å slette profilen så han slapp å dele den gassete pelsdotten med andre.

Vi har også prøvd å snakke med Ulvepupp’s venn Zlagther, men grunnet hans tourrete syndrom er det eneste vi får ut av han ord som inkluderer pikk, kukk, penis og anal.Vi håper at en dag kan Zlagther få kurert sykdommen så han kan fortelle oss hva som virkelig hendte med legenden Ulvepupp.

R.I.P.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.