Riptide kommer til våren
0

Riptide kommer til våren

okt 31 Spill.no  

Oppfølgeren til fjorårets zombie-skytespill Dead Island, Dead Island: Riptide, lanseres 26. april neste år, melder utgiver Deep Silver.

Tropisk horror

Etter at den dramatiske traileren ble sluppet i september, har det vært mye snakk om nøyaktig når Dead Island: Riptide ville dukke opp. Datoen er endelig spikret, og det blir, kanskje ikke så overraskende, april som blir lanseringsmåneden, noen uker etter at finansåret 2013 er avsluttet. 

Riptide har inntil videre blitt beskrevet som en såkalt spinoff til hovedspillet, men handlingen fortsetter rett etter den i Dead Island, så det er nok nærmere en oppfølger i vår bok. Denne gangen befinner våre uheldige overlevende seg på øya Palanai, som er sønderknust etter en tropestorm, og nå flommer over av zombier.

Se trailer

Dead Island: Riptide utvikles av Techland og utgis av Deep Silver for PC, Playstation 3 og Xbox 360. Spillet lanseres 26. april i Europa.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.