Rise of the Triad får oppfølger
0

Rise of the Triad får oppfølger

aug 03 Spill.no  

Apogee Software og Interceptor Entertainment har på årets QuakeCon annonsert en oppfølger til PC-klassikeren Rise of the Triad: Dark War. 

En klassiker vender tilbake

Det første spillet i serien, Rise of the Triad: Dark War, ble en umiddelbar klassiker blant PC-spillere på midten av 90-tallet. Delvis på grunn av den revolusjonerende grafikken med “fotorealisme” på figurene, og delvis på grunn av den overdrevne voldsbruken. Og ingen skytespill har til nå prøvd å gjenskape de berømte springbrettene fra Rise of The Triad: Dark War.

Se trailer

Men nå ser det ut til at Apogee, skaperen av det opprinnelige spillet, er ute etter å gjøre nettopp  det. De har slått seg sammen med Interceptor Entertainment, et studio som måtte kansellere en nyutgave av Duke Nukem 3D på grunn av mangel på rettigheter, for å gjennomføre bragden. Ifølge nettstedet Eurogamer er det ikke snakk om en ren oppfølger handlingsmessig, men snarere en nytolkning av den fra det første spillet. Spennende, kanskje vi får med oss handlingen denne gangen?

Spillet skal lanseres på Steam før året er omme, til en foreløpig ukjent pris. I spillet får vi velge mellom fem forskjellige figurer som skal forsere 20 brett, det blir både fler- og enspiller, et brettdesignverktøy og spesialvariasjonene God Mode, Elasto Mode, Shroom Mode, Mercury Mode og Dog Mode. Høres knall ut.

Rise of the Triad utvikles av Apogee Software og Interceptor Entertainment, og skal distribueres via Steam i løpet av året.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.