Rockstar åpen for L.A. Noire 2
0

Rockstar åpen for L.A. Noire 2

feb 14 Spill.no  

Rockstar Games uttalte nylig i en spørrerunde med fansen at de ikke vil utelukke noen oppfølger til detektivspillet L.A. Noire, men at de er ferdige med å utvikle innhold til det første spillet.

Nok å gjøre

Selv om mottakelsen til det enormt etterlengtede detektivspillet L.A. Noire ble blandet, har det klart å etablere en trofast tilhengerskare, og da Rockstar nylig svarte på spørsmål fra fansen, kom selvsagt spørsmålet om en oppfølger opp. Svaret var alt annet enn en avfeiing.

– Det vil ikke bli noe mer DLC eller ekstra innhold for denne utgaven av L.A. Noire (vi er altfor opptatt med å jobbe på Max Payne 3, GTA V og andre kommende spill), men ikke avskriv muligheten for et nytt L.A. Noire-spill i fremtiden. Vi har rett og slett ikke bestemt oss, svarte Rockstar.

Utgiveren er, som de selv understreker, ikke akkurat kjent for å pøse ut hyppige oppfølgere, noe Max Payne 3 er et godt eksempel på, men det betyr altså ikke at de har avskrevet det helt, utvikler Team Bondis uutholdelige arbeidsforhold til tross. Utgiver Take-Two har vært ute og sagt det samme. Men det er altså slutt på ekstra innhold til originalen, så kanskje på tide å bytte det inn?

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.