Rockstar ber om hjelp fra fansen
0

Rockstar ber om hjelp fra fansen

okt 19 Spill.no  

Rockstar etterlyser tips, forslag og tibakemeldinger for Crews-systemet i det kommende sandkassespillet Grand Theft Auto V, forteller de i den offisielle bloggen.

Hva synes du?

Crews er lag formet av medlemmer av gratisklubben Rockstar Social Club. Lagene gjelder for spillerne, uavhengig om de spiller enten Max Payne 3 eller GTA V. Men Rockstar er langt fra ferdige med å utvikle konseptet, skal vi tro dem rett. På studioets offisielle blogg ber de publikum om meldinger om hvordan de synes Crews skal bli i GTA V. Og gjerne tilbakemeldinger på hva du syntes om systemet i Max Payne 3.

Ønsker du å være med og forme flerspillerdelen i GTA V, eller trenger du å ventilere dine sterke meninger om Crews-systemet i Max Payne 3, har Rockstar opprettet en egen email-adresse du kan sende til: GTAVCrewFeedback@rockstargames.com. 

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.