Rockstar Pass lansert
0

Rockstar Pass lansert

jun 01 Spill.no  

Rockstars mystiske L.A. Noire Rockstar Pass  har endelig dukket opp på Xbox Live, og avkrefter ryktene om at utvikleren vil gå i Electronic Arts’ fotspor.

Forhåndspass

Helt siden Microsoft tidlig i mai annonserte at noe ved navn Rockstar Pass skulle kunne lastes ned via Xbox Live rundt lansering av spillet, har spekulasjonene rundt denne mystiske ordningen florert. De fleste tippet at vi snakket om en ordning lik den Electronic Arts har innført, hvor de inkluderer en engangskode i mange av spillene sine, som gir tilgang til innhold som ikke er direkte nødvendig for å spille spillet, men som tilbyr en rekke nye muligheter. Eksempler på dette er Cerberus Network i Mass Effect 2  og muligheten til å spille online med EA Sports-titlene.

L.A. Noire Rockstar Pass er imidlertid en forhåndsbestillingsordning for nedlastbart materiale. Ved å kjøpe passet nå, får du halv pris på de to fremtidige ekstrasakene, altså den allerede avslørte Nicholson’s Electroplating (21. juni) og nyannonserte Reefer Madness.(12. juli). I tillegg diskes det opp med en samling av tilgjengelig ekstramateriale. Her er innholdet i L.A. Noire Rockstar Pass:

The Broderick Detective Suit
The Sharpshooter Detective Suit
– The Badge Pursuit Challenge
– Button Man Suit
– The Naked City vice case
– A Slip of the Tongue traffic case
– Nicholson Electroplating arson case
– Reefer Madness vice case

Pakken selges for 800 Microsoft-poeng på Xbox Live nå, og ventes til PSN-butikken når den åpner i slutten av uka. Nicholson’s Electroplating og Reefer Madness lanseres henholdsvis 21. juni og 12. juli.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.