Røverpakke og T-skjorter
0

Røverpakke og T-skjorter

des 09 Spill.no  

I går var det to brett med Red Bull som stod på premiebordet. Nå er disse ryddet bort, og til å erstatte de har vi funnet frem til en godbit for alle PS3-eiere, nemlig..

The Sly Collection

Denne samlepakken inneholder de tre «Sly Cooper»-spillene som ble utgitt på Playstation 2. Tre klassiske spill, som alle har blitt oppusset til HD-grafikk i denne samlingen. Har du Playstation Move følger det også med bonusinnhold som kan spilles med Move.

I tillegg til «The Sly Collection» har vi også samlet sammen tre T-skjorter fra forskjellige spill som vi vil dele ut i trøstepremie.

Som vanlig må du ta en titt på videoen som skjuler seg i dagens kalender, og så svare på spørsmålet under her.

I går lurte vi på navnet til den norske spillbutikken som var oppkalt etter en superhelt. Det riktige svaret er Spider-man, som ble kjøpt opp av den internasjonale butikkjeden Game for noen år siden.

Vinnerne av dagens konkurranse blir annonsert på mandag.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.