Glimt av ny Batman
0

Glimt av ny Batman

des 09 Spill.no  

«Batman: Arkham Asylum» var et av de beste actionspillene i 2008. En vital og slagkraftig Batman med et spillsystem som stadig belønnet superhelten med nye oppgraderinger. Og nå har Rocksteady Games begynt å lette på sløret rundt oppfølgeren.

Ut i gatene

Mens man i «Batman: Arkham Asylum» befant seg innenfor murene til verdens mest kjente asyl, foregår oppfølgeren i Gothams gater. En tidligere fangevokter ved Arkham Asylum har blitt ordfører, og har gjort om et slumområde av byen til et fengsel. Synes du det hørtes ut som en dårlig idé? Vi og. Heldigvis har vi Batman som kan komme og rydde opp.

Rocksteady Games har sluppet en kort “teaser” fra spillet, og har også annonsert at en lengre trailer vil dukke opp til helgen. Traileren kan du se under her, og de nyeste skjermbildene fra spillet finner du på neste side:

«Batman: Arkham City» utvikles av Rocksteady Games og utgis av Warner Bros. Spillet er annonsert til PS3, Xbox 360 og PC, og skal lanseres høsten 2011.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.