Russisk «World of Warcraft»
0

Russisk «World of Warcraft»

feb 01 Spill.no  

Mens «World of Warcraft» har over tolv millioner betalende abonnenter, går andre onlinerollespill i nye retninger når de lanserer spill.

Mikrotransaksjoner

De siste årene har det dukket opp mange spill som er gratis å laste ned og spille, men spillerne kan bruke ekte penger for å kjøpe seg opp i nivåer i spillet, eller kjøpe hjelpsomme gjenstander, våpen og magi. Denne forretningsmodellen for spill kalles mikrotransaksjoner, og tanken bak er at nok spillere vil bruke ekte penger på virtuelle gjenstander til å finansiere spillet.

Et MMO-spill som har gått for denne forretningsmodellen er «Allods Online». «Allods Online» er det dyreste spillet som noen gang er utviklet i Russland, og er gratis å laste ned og spille. Produsenten for Gala Networks, Vincent Douvier, var nylig på besøk i Norge, og vi tok en prat med ham om spillet, mikrotransaksjoner, og fremtiden.

Se videoen her:

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.