Rykteflom om «LittleBigPlanet»
0

Rykteflom om «LittleBigPlanet»

Sony annonserte nylig at de skal holde en pressekonferanse senere denne uken, og det er ventet at pressekonferansen vil dreie seg om forrige ukes oppkjøp av Media Molecule, utviklerne bak «LittleBigPlanet»-serien. Det er foreløpig ikke annonsert om noen fra Media Molecule vil være til stede på pressekonferansen. Oppkjøpet av Media Molecule betyr med all sannsynlighet at «LittleBigPlanet»-serien vil forbli eksklusiv til Sony sine Playstation-konsoller.

Den bristiske spillutvikleren sa i fjor november at de ikke ville gjøre en oppfølger til «LittleBigPlanet», men at de heller ville fokusere på nedlastbart materiale til spillet. Media Molecule opplyste også at det er laget mer enn to millioner brukerbaner til «LittleBigPlanet», noe som av de fleste blir regnet som en enorm suksess. Tallet stiger også i en enorm fart; siden november 2009 er det for eksempel blitt laget mer enn 700.000 nye baner.

Det går også rykter om en ny oppdatering til Playstation 3 – den såkalte «versjon 3.20» – vil komme 10. juni 2010. Oppdateringen vil innholde muligheten for 3D-spilling. Så langt har spillene «LittleBigPlanet,» «Killzone 2» og «Super Stardust HD» fått bekreftet støtte til 3D.

About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.