«Rock Band 3» på god vei
0

«Rock Band 3» på god vei

mar 12 Spill.no  

Viacom-sjef Philippe Dauman snakket endelig om det kommende spillet på GDC-konferansen tirsdag:

– «Rock Band 3» kommer til å innovere og revolusjonere musikkspillsjangeren enda en gang, akkurat slik Harmonix gjorde med den originale «Rock Band», «Rock Band 2» og «The Beatles: Rock Band», forteller han ifølge IGN.

Det nye musikkspillet vil bli utgitt av MTV Games og distribuert av Electronic Arts, som for øvrig også har stått for distribusjonen av de andre spillene i «Rock Band»-serien.

Harmonic Music Systems bekrefter at de jobber med «Rock Band 3» og at spillet kommer på markedet ved juletider. Det har vært mye spekulasjoner rundt spillet det siste året: Det er fortsatt usikkert hvilke plattformer det nye «Rock Band» vil være tilgjengelig for, men tidligere versjoner av spillet har kommet til både Nintendo Wii, PlayStation 3 and Xbox 360.

De har heller ikke opplyst om det er mulig å overføre sanger fra de eldre spillene i «Rock Band»-serien slik man kunne med «Rock Band 2». Senere i år kommer også et eget spill dedikert til gruppa Green Day, kalt «Green Day: Rock Band».

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.