Arkitekten våkner
0

Arkitekten våkner

mar 12 Spill.no  

Biowares «Dragon Age: Origins» har vært en kjempesuksess og er for mange årets rollespill fra 2009. Blant annet anmeldte vår kjære redaktør, Erling, det til høyeste karakter. Bioware har støttet spillet videre med et mangfold av nedlastbare tilleggspakker og nå er det snart dukket for utgivelse av «Dragone Age: Origins – Awakening», en fullverdig utvidelsepakke til spillet. Pakken fortsetter historien der hovedspillet sluttet og utvider spillet på nesten alle plan. Det er nok mange som gleder seg til videre eventyr i Ferelden. Utgivelsen skjer allerede neste uke, Electronic Arts og Bioware gir nå ut en ny trailer til utvidelsepakken.

 

Traileren, som kan ses under, er i det vi nå kan kalle typisk Bioware-stil. Her blir vi introdusert til en ny karakter fra spillet. Til forandring fra de tidligere trailerne er det ikke en spillbar karakter som blir vist frem denne gangen. Nå er det nemlig «The Architect», spillernes hovedmotstander, som står for tur. Traileren er kanskje i det korteste laget og avslører lite om karakteren. Derimot forsterker den mysteriet som omringer «The Architect».

 

«Dragon Age: Origins – Awakening» har slippdato 18. mars 2010 og kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC. Pakken krever at du allerede eier «Dragon Age: Origins».

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.