Nye detaljer om «Deus Ex 3»
0

Nye detaljer om «Deus Ex 3»

mar 12 Spill.no  

Warren Spector og Ion Storm Austins «Deus Ex» fra 2000 er for mange regnet som et legendarisk spill. Spillet blandet førstepersonskytespill-elementer, rollespill-elementer og eventyrspill-elementer sammen med en handling som virkelig ga konsekvenser for spillernes valg. Oppfølgeren «Deus Ex: Invisible War» ble ikke like godt mottatt. Ion Storm hadde denne gangen valgt å gi spillet en mer futuristisk følelse samtidig som de tok fokuset bort fra rollespill-elementene. Ion Storm Austin ble stengt i 2005 og Warren Spector er for tiden opptatt med «Epic Mickey» sammen med Junction Point Studios og Disney Interactive. Det tredje spillet i «Deus Ex»-serien blir derfor utviklet av Eidos Montreal, nå eid av Square-Enix Europe. På tross av høy skeptisisme er det fortsatt mange som har høye forventinger til oppfølgeren, kalt «Deus Ex: Human Revolution». Nå får vi endelig noen detaljer fra spillet og Eidos Montreal ga nylig ut en ny trailer til spillet.

Det var under den nå pågående Game Developers Conference 2010 i San Francisco at den nye traileren, som kan ses under, ble vist frem. Spillets direktør Jean-Francois Dugas hadde også noe å si om spillet. Eidos Montreal har bevisst tatt utgangspunkt i det originale «Deus Ex» og håper å lage en opplevelse som kan leve opp til originalens premisser. Deres mål er å levere en perfekt miks mellom både førstepersonskytespill-sjangeren og rollespill-sjangeren. Spillet skal være bygget rundt det å gi spillerne flere valg og flere løsninger. Det skal derfor gi spillerne mulighet til å velge hvordan de vil spille spillet og hvordan de de vil løse hver oppgave. De lover også et mangfold av valg når det kommer til karakter og våpen tilpasning. Eidos Montreal forstår også hvor stor utfordring det er å lage en oppfølger til det legendariske «Deus Ex» og har derfor bestemt seg for å fokusere helt og holdent på spillets en-spillermodus. Det vil derfor ikke finnes noe fler-spillermodus i «Deus Ex: Human Revolution».

Traileren, som kan ses under, er en såkalt CG (datagenerert) film. Det er derfor ingen sann pekepinn på hvordan spillet vil se ut. Derimot avslører den litt løst om spillets hovedkarakter, Adam Jensen. Adam har tydelig ikke akseptert modifikasjonene som har blitt gjort på han, noe som byr på problemer både på hans psyke og for de som jakter på han. Eidos Montreal lover mer fra «Deus Ex: Human Revolution» under E3 litt senere i år.

 

«Deus Ex: Human Revolution» har antydet slippdato en gang i løpet av 2010. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.