Rykter om nytt «Warhawk» til Playstation 3
0

Rykter om nytt «Warhawk» til Playstation 3

mar 28 Spill.no  

Nettsiden VG247 har snappet opp en historie fra en Saudi-Arabisk spillside der redaktøren hevder han har vært på et hemmelig Sony-event i USA og prøvd en oppfølger til actionspillet «Warhawk».

Rykte, rykte, rykte

Ifølge kilden til VG247 vil det nye «Warhawk»-spillet ha en historiemodus, samarbeidsmodus, støtte for 32 spillere over nett, 25 flerspillerkart, militærkjøretøy som tank, motorsykler og fly, muligheten til å bygge bunkers, forbedret kampsystem og kameravinkler samt bedre grafikk enn forgjengeren. Vi minner om at påstandene til redaktøren ikke er bekreftet av Sony, så ta dette som et rent rykte inntil videre.

«Warhakw» var opprinnelig et flyspill til den første Playstation-konsollen, og gjenoppstod i 2007 som et flerspillerspill på Playstation 3, der man kjempet mot hverandre til fots, i lufta og i kjøretøy.

Les også:

Angry Birds blir film!

Søndagstapas

Crysis 2-anmeldelse

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.