Se alt som følger med Xbox One
0

Se alt som følger med Xbox One

Interessert i hva som følger med Xbox One, og hvordan den egentlig ser ut? Microsoft lastet i dag opp sin egen såkalt “Unboxing”-video på Youtube, en video hvor de pakker opp konsollen og ser på hva som følger med i pakken som havner i butikkhyllene om noen måneder.

Headset følger med allikevel

En av nyhetene rundt Xbox One som skuffet noen, var at konsollen ikke ville komme med et headset for kommunikasjon under nettspilling, noe forgjengeren hadde. Dette viser seg dog til å være feilinformasjon fra Microsofts side. I videoen viser nemlig Major Nelson fram det nye Xbox One-headsettet, og han kan også fortelle at det følger med både i standardutgaven og den såkalte Day One-pakken.

Utenom det får vi ikke vite særlig mye nytt om konsollen, men vi får en fin gjennomgang av konsollen, og det som følger med i pakken.

Se videoen:

About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.