Se de nye skjermbildene
0

Se de nye skjermbildene

mar 11 Spill.no  

EA Los Angeles sitt nyeste innskudd til den ti år gamle «Medal of Honor»-serien kan forventes senere i år. Spillet som blir regnet som en slags omstart på serien har enkelt og greit fått tittelen «Medal of Honor». Det skal også være seriens første tittel satt til mer moderne tider. EA Los Angeles står derimot ikke alene om utviklingen. De har nemlig fått hjelp av svenske DICE («Battlefield»-serien) til å utvikle spillets flerspillerdel. Spillet ble første gang vist under Spikes Video Game Awards i desember i fjor. Siden den gang har det vært ganske stille rundt spillet.

 

Nå begynner derimot Electronic Arts å lette på sløret. Denne uken kom det nemlig fram et knippe skjermbilder fra spillet, og i tillegg lover de en flunkende ny trailer senere i uken.

«Medal of Honor» har antydet slippdato høsten 2010. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.