Mer «Modern Warfare 2»
0

Mer «Modern Warfare 2»

mar 11 Spill.no  

Activision kan endelig bekrefte når den første tilleggspakken til «Call of Duty: Modern Warfare 2» vil bli tilgjengelig.

Fra og med 30. mars vil eiere av Xbox 360 få muligheten til å laste ned den flunkende nye «Stimulus Package» over Xbox LIVE, som kort tid etter også vil gjøres tilgjengelig for eiere av PlayStation 3 og PC.

Pakken vil inneholde nye brett til flerspillerdelen av spillet, som salgsmessig ses på som den største lanseringen i spillhistorien. Noe særlig mer informasjon enn det finnes dessverre ikke, men rykter og lekkasjer spekulerer i at pakken vil inneholde to kjente brett fra «Modern Warfare» i tillegg til tre nye.

Snurt over mangel på mer informasjon?

Kanskje en utrolig stilig redigert video av oppdraget «No Russian» vil glede. Michael Barnes er mannen vi kan takke for videoen som fra PC-utgaven av «Call of Duty: Modern Warfare 2», og hans beundringsverdige evne til å redigere har skapt en av de mest spennende filmsekvensene vi noensinne har sett i spill.

 

Vi advarer om sterke scener:

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.