Se den nye «Blur»-traileren
0

Se den nye «Blur»-traileren

«Blur» er et nytt racingspill fra den engelske utvikleren Bizarre Creations og utgis av spillgiganten Activision. Activision kaller «Blur» «den ultimate racingopplevelsen», og lover spillere hjertedunkende, elektrisk action med opptil 20 samtidige spillere.

Mer enn 50 lisensierte kjøretøy

I «Blur» kan man velge mellom mer enn 50 lisensierte kjøretøy, deriblant europeiske og japanske tuningbiler, amerikanske muskelbiler og originale konseptbiler.

Handlingen i «Blur» utspiller seg i storbyer som Los Angeles, Barcelona og Tokyo – med racingbaner fullladet med brå svinger, alternative ruter og ekstreme hopp. Spillerne vil også kunne samle og benytte seg av såkalte «Power-ups», som vi også har sett i spill som for eksempel «Wipeout». Disse «power-ups»-ene lar spillerne blåse andre spillere av veien, kjøre i ekstreme hastigheter, legge miner og mer.

Verdenspremiere på Spill.no

Som første medie i verden presenterer vi i Spill.no den nyeste traileren til «Blur».

Se videoen nedenfor:Utgivelsedatoen for «Blur» er ikke satt enda, men spillet forventes å komme en gang i løpet av våren 2010. «Blur» kommer til Playstation 3, Xbox 360 og PC. Les mer på spillets offisielle hjemmeside.

About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.