Utgivermøte #2: Electronic Arts
0

Utgivermøte #2: Electronic Arts

I begynnelsen av januar annonserte vi vår nye spalte «Utgivermøtet», hvor dere – våre kjære lesere – får muligheten til å stille de største spillutgiverne og utviklerne spørsmålene dere alltid har lurt på.

Først ut var spillgiganten Activision, som nå er franske etter at de ble kjøpt opp av Vivendi Universal. Se videoen fra dette møtet her.

Deretter kom turen til Funcom (publiseres mot slutten av mars) og Electronic Arts, og det manglet ikke akkurat med spørsmål fra dere lesere.

Etablert i 1982

Electronic Arts er en amerikansk utvikler, markedsfører, utgiver og distributør av data- og videospill. Selskapet ble etablert i 1982 av Trip Hawkins, og er i dag verdens største uavhengige spilldistributør.

17. februar pakket fagredaktøren i Spill.no, Frode Haugen, sekken og møtte Hans Moe og Silje Grønli fra Electronic Arts Norge. Det ble et interessant møte, med en grundig omvisning i Electronic Arts sine lokaler og en fortrolig samtale med de norske EA-representantene.

Se videoen fra møtet med Electronic Arts Norge nedenfor:

About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.